Σχετικά με Εμάς - Aroma Velloro
back to top
Για Εμάς
Η λέξη “aroma” έχει μεγάλη ιστορία. Προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη ἄρωμα που σημαίνει ευωδία. Από την άλλη, η λέξη “velloro” έχει μικρή ιστορία. Αποτελεί δικό μας δημιούργημα, με το οποίο θέλουμε να εκφράσουμε ότι η οικογένεια είναι χρυσός (vell: σύνδεσμος που προέρχεται από το όνομα του ιδρυτή μας και oro: χρυσός).
Velloro-studioskigo-72dpi-28

Χρονολόγιο

                                   Η λέξη “aroma” έχει μεγάλη ιστορία. Προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη ἄρωμα που σημαίνει ευωδία. Από την άλλη, η λέξη “velloro”  έχει μικρή                                        ιστορία. Αποτελεί δικό μας δημιούργημα, με το οποίο θέλουμε να εκφράσουμε ότι η οικογένεια είναι χρυσός (vell: σύνδεσμος που προέρχεται από το όνομα   του ιδρυτή μας και oro: χρυσός). Έτσι, το όνομα AROMA VELLORO δεν είναι απλά ένα όνομα. Είναι το μέσο μας για να μοιραστούμε τις αξίες μας με εσάς. Είναι ο                           τρόπος μας, για να δείξουμε ότι πιστεύουμε στα προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται με αγάπη και φροντίδα. Προϊόντα που δηλαδή έχουν ευωδιαστό άρωμα και που παράγονται από μια οικογένεια που πιστεύει ότι είναι τόσο πολύτιμα όσο και ο χρυσός. Και το αποτέλεσμα;

                    Οι υψηλής ποιότητας καφέδες μας, που προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες και «πολύτιμες» ποικιλίες που θα μοσχομυρίσουν το μαγαζί σας και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευστικά πελάτες.

                    Σύμφωνα με αυτές τις αξίες γεννήθηκε ο AROMA VELLORO και έτσι συνεχίζει την πορεία του στην ελληνική αγορά με μία αποστολή. Να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα. Γι’ αυτό, επιλέγουμε τα προϊόντα μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πολύ αγάπη.